1000 free spins att tjäna på Unibet

hos unibet kan du få allt möjligt

Hej och välkomna tillbaka till freespinsguiden. Idag ska vi prata om en riktigt trevlig free spin nyhet som kom ut nyligen. Igår såg vi att det fanns 9 free spins att hämta på Unibet. Strax efter att den nyheten kom ut släppte Unibet nästa bomb. Unibet drog igår igång en kampanj som kallas för Spring Series of Slots. I den här kampanjen, som pågår fram till 15 augusti, kan du få upp till 50 free spins varje dag. Eftersom kampanjen pågår i tre veckor kan du sammanlagt kamma hem 1000 free spins. Det är en enorm mängd free spins och eftersom ett gratissnurr på de utvalda automaterna är värt omkring 1 krona kan du i realiteten alltså få en extra bonus i april på hela 1000 kr. Vill du ha fler free spins bonusar så gå in på freespins-erbjudande.se där du hittar en massa gratis free spins.

Tre veckor av gratisrundor

Det första du ska göra är att anmäla dig på Unibets kampanjsida. Nästa steg är att spela för minst 200 kr på någon av de för veckan utvalda automaterna.

  • Omsättning på minst 200 kr = 10 free spins
  • Omsättning på minst 450 kr = 25 free spins
  • Omsättning på minst 800 kr = 50 free spins

Dina free spins aktiveras dagen efter att du har uppfyllt omsättningskraven. Vinsterna du förhoppningsvis tar hem måste omsättas 25 gånger innan du kan göra en överföring från Unibet.

Den första veckan får du free spins på spelautomaten Beetle Frenzy. Veckan därpå (04-11 augusti) är det Reel Steal som är i fokus. Sista veckan (12-19 augusti) får du free spins på Starburst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *