Vinn 100 free spins

mrgreen ger ut gratis free spins

Hej allesammans och välkomna till ett nytt inlägg här hos freespinsguiden. Idag har vi ett riktigt bra erbjudande att snacka om. Det är festival i Rio och Mardi Gras i New Orleans. Mr Green hakar på festligheterna genom att ge bort 100 free spins till 100 spelare idag söndag. Den här gången är det spelet Thief som är föremål för Mr Greens generositet.

Så här fungerar erbjudandet

Någon gång under söndagen kommer Mr Green att aktivera 10 000 free spins på videospelautomaten Thief. Det är de 100 första spelarna att öppna Thief efter det att gratisspelen har aktiverats som får ta del av erbjudandet. Om du vill öka dina chanser att vinna free spins bör du alltså logga in på Mr Green då och då under dagen.

Som vanligt är det bara de spelare som har gjort en insättning till MrGreen som kan ta del av erbjudandet. Notera också att du inte kan göra en insättning idag för att ha chansen att få 100 free spins. Gör du en insättning idag kan du däremot självklart ta del av morgondagens erbjudande. Så klart så kan du även få mobilcasino freespins på mobilen.

Vinster som du tar hem genom spel på dina free spins måste omsättas 35 gånger innan pengarna blir helt och hållet dina.

Hann du inte med erbjudandet? Gå in här och var redo när nästa nyhet släpps.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *